Over ons

pagina over ons - mikana

Over Mikana

Mikana Openbare Verlichting levert al meer dan 40 jaar hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Wij staan bekend om ons vakmanschap, oog voor detail en no-nonsense mentaliteit. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en hoge standaarden kunnen wij iedere uitdaging oplossen. Het merendeel van onze producten wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast zijn wij een maatschappelijk betrokken onderneming en werken we samen met SROI erkende werk-leerbedrijven.

Onze klanten

In steden en dorpen wordt regelmatig verzocht om een sfeer neer te zetten die past in de omgeving. Verlichting is daar inmiddels een steeds belangrijker onderdeel van geworden. Gemeenten, beheer- en onderhoudsorganisaties, architecten en vele anderen doen hierbij een beroep op onze gespecialiseerde kennis.

Onze werkwijze

Onze adviseurs zullen naar aanleiding van een persoonlijk gesprek, uw specifieke wensen zorgvuldig in kaart brengen. Bij het bieden van een passende oplossing wordt vervolgens rekening gehouden met vormgeving, veiligheid, milieu, kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en kosten. Wij maken altijd een zorgvuldige afweging tussen technische eisen en gewenste vormgeving.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

© 2024 Copyright Mikana Openbare Verlichting, Amsterdam / Blaricum - Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden